Ystad spa rejseguide til nordens bedste spahotel

Spa

Jeg er lige kommet hjem en fantastisk tur til Ystad Spa og selvom forventningerne var store, så er de allesammen blevet indfriet.


Turen til Ystad Spa

Turen i bil fra København kan gøres på under 1½ time, men vi valgte at stoppe undervejs og spise frokost. Der er en stor rasteplads lige efter Malmø som hedder Lockarp og har et kæmpe udvalg af junkfood. Det er nok ikke ikke er det mest oplagt på en spatur, men pizzaen smagte godt.

Hotellet

Vi ankom 15.30 og fandt nemt en p-plads ved hotellet. Allerede i receptionen kan man fornemme at det er et spahotel med fokus på hygge. Der var pyntet op med gran og der var ild i brændeovnen i receptionen.


Det er nemt at finde rundt på hotellet, for der står på gulvtæpperne hvilket nr. du er kommet til og hvilken retning spa/spisesteder er. Hotellet ligger lige ud til vandet, men da det regnede under hele vores ophold nåede vi desværre ikke ud at gå på stranden. Der er også et hyggelige område omkring hotellet, hvor der ligger en masse små søde huse. Der er masser af instagram-venlige steder på hotellet, som er indrettet me små hyggelige kroge eller dekorationer.  

Værelset

Jeg havde læst flere anmeldser hvor værelserne fik kritik for at være for små, men vores værelse var en fin størrelse. Vi havde fået to enkeltsenge og en lille balkon. Værelset var holdt i lyse farver og indretingen giver lidt sommerhusstemning. Der er tænkt over detaljerne på Ystad og der var lagt klipklapper frem til os i størrelse small og large, hvilket var rigtig rart da der altid er en af os som ikke kan passe klipklapperne.

Salt Creek Spa

Spaen er hotellets trækplaster og der er derfor en del gæster, men vi havde ikke problemer med at få plads de steder vi gerne ville være. Udendørs er der varme pools som er rigtig hyggelige at sidde i, selv mens det regner. Indenfor i spaen er der i stueetagen koldtvandskar, pool, sauna og en varm pool. På overetagen er en dunkel pejsestue med senge, en bar og en stue med udsigt over havet og en pejs i midten. Så der er virkelig lagt op til afslapning.

Vi tilbragte flere timer i spaen og købte et glas bobler i baren (95 sek). Der er masser at lave, men jeg vil anbefale at i tilkøber The Creek Experience for at få det meste ud af spa opholdet.

Maden 

Vi har fået opholdet i bryllupsgave og der fulgte en 3 retters menu med i restaurant Port. Det er en fast menu, men du får 3 forskellige at vælge imellem til hver ret, så selv de kræsne kan finde noget lækkert at spise. Maden var så god, at jeg kun nåede at tage billeder af den første ret. 
Morgenmaden var også god og udvalget var stort – især “lav din egen vaffel” var et hit.

Alt i alt et super godt hotel og jeg er allerede ved at overveje hvornår vi skal til Ystad Spa igen. Ystads egen hjemmeside er lidt besværlig, men der kører af og til tilbud på andre sider hvilket godt kan være en god ide at holde udkik efter, da hotellet er til den dyre side. 

Tip

Drik masser af vand! Der er dejlig varmt på hotellet og med sauna og varme pools er det nemt at blive dehydreret. Der er gratis vand og danskvand flere steder i spaen, så husk at få en masse væske – champagne tæller ikke 🙂 

For flere billeder og film fra Ystad kan du følge med på min Instagram. 


7 thoughts on “Ystad spa rejseguide til nordens bedste spahotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.