50 Countries rejseblog

Rejseplanlægning spaguide rejsetips

Tivoli Hotel – Vælg det bedste værelse

Danske indlæg, Hotel anmeldelser

Tivoli Hotel – Den perfekte staycation

Et af mine favoritsteder i København er Tivoli med deres hyggelige spisesteder, sjove forlystelser og altid gennemførste udsmykning. Derfor skulle jeg selvfølgelig også prøve Tivoli Hotel da det åbnede. Det er efterhånden blevet til 4 overnatninger på hotellet og hver gang har det været en god oplevelse. Her i indlægget kan du læse min guide til hvilke værelser der giver den bedste oplevelse og hvilke værelser der ikke er pengene værd.

Lokation

Tivoli Hotel ligger 1 kilomter fra hovedbanegårde, hvilket gør det super nemt at komme til Indre by, Vesterbro, Sydhavn og Islands Brygge. Hotellet har også en fantastisk udsigt fra 12. etage udover byen. Så lokationen er oplagt, hvis du gerne vil bo centralt og udforske København til fods.

This image has an empty alt attribute; its file name is img_20181106_095625_3671819779723.jpg

Hotellet

Tivoli Hotel har flere forskellige type værelser, fra almindelige dobbeltværelser til store suiter. Jeg har været størst fan af deres executive rooms, fordi det giver nogle gode fordele. Prisen ligger som regel mellem 1400 for et dobbeltværelse og 10.000 kr. for en overnatning for en VIP suite.

Der er pool i kælderen og hotellets eget Brasserie i stueegtagen – det er her du får room service fra. På 12. sal finder du Mash og Sticks & Sushi . Derudover har hotellet alt hvad man kan forventet af et 4 stjernet hotel.

Book deres Executive room

Fordelen ved et executive room er at værelserne ligger højere, så udsigten over byen er bedre. Der er en overdådig morgenbuffet med i prisen og morgenmaden nydes på 11. sal.

Du får også adgang til executive lounge på 11. sal hvor der er snacks, the og kaffe hele dagen. Om eftermiddagen er der kage og om aftenen er der små retter og fra 17-20 er der også rødvin, hvidvin og øl. Vi har endnu ikke oplevet at der har været overfyldt hverken i loungen eller til morgenmad, men har du mulighed for at overnatte på en hverdag, så får du næsten det hele for dig selv.

Dyr luksus eller prisen værd?

For mig betyder luksus at stedet ikke er overrendt, så jeg skal stå i kø. At maden er af god kvalitet og hvidvinen er kold. Så jeg synes bestemt at værelset er den ekstra pris værd i forhold til et standard dobbeltværelse.

Executive room med hems

Værelset giver de samme fordele som et almindeligt executive room, men du betaler ekstra for den lille hems. På vores hems var der kun én lænestol, så vi fik det aldrig brugt. Vi brugte tiden i loungen i stedet. Jeg synes ikke at hemsen tilføjer værelset ekstra værdi.

Junior Suite

Her er værelserne noget større, så der er plads til et sofa-område, hvor man også kan spise. Det er en fordel, hvis du ikke vil spise room service i sengen eller skal have gæster på besøg. Der var også badekar på badeværelset. Men igen, så har du adgang til loungen hvor det er mere hyggeligt at hænge ud. Så det er primært den ekstra plads du betaler for i junior suiten.

Forskellen på Harbour Tower og City Tower

Hotellet er fordelt på to tårne, som er ret forskellige. Du kan ikke booke værelse i et bestemt tårn, men du kan skrive i bookingen hvilket tårn du ønsker.

Habour Tower ligger ud mod vandet, så der er flotte udsigter over Islands Brygge og der er mere stille på denne side af hotellet. Men værelserne er lidt ældre.

City Tower ligger ud til togbanen, så der kan godt være lidt støj. Til gengæld er der udsigt ind over byen og værelserne er mere moderne.

Allergivenlige værelser

Tivoli hotel har en del gode tiltag, så som allergivenlige værelser. Derudover har de ordentlige produkter, hvilket ikke altid er garanteret på hoteller. De bruger det danske brand Karmameju som er fri for parabener, mineralsk olie og en masse anden skrammel. Det var første gang jeg prøvede Karameju, men nu bruger vi dem derhjemme.

Bookingtips

Du kan både booke direkte hos Tivoli Hotel og igennem bookingsider som Hotels.com og Booking.com. Min erfaring er dog at det har været billigst at booke direkte hos Tivoli Hotel. Hotellet er medlem af Arp Group og du kan melde dig ind i deres loyalitetsprogram og optjene points til en gratis overnatning.

Tip: hvis du booker et executive room, så husk at vælge den uden morgenmad, for det er inkluderet i prisen.

Følg mig på Instagram for mere rejseinspiration og hoteltips.

Tagged

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.