The Creek Experience på Ystad Saltsjöbad – Hvad du kan forvente

Spa

Ystad Saltsjöbad er et rigtig lækkert hotel, hvor du kan tilbringe timer i den store spa. Men hvis du vil have en uforglemme oplevelse i løbet af dit ophold, så skal du booke The Creek Experience! Jeg kan selv godt lide at læse en masse inden jeg booker, så her er min udførlige guide til en unik spaoplevelse.

Der må ikke tages billeder under the Creek Experience, så de er fra resten af hotellet.

Hvad er the Creek Experience?

Det er en spaoplevelse som du tilkøber og booker tid til. Kort fortalt er det to timers guidet spa tur rundt i forskellige rum, hvor der er gør-det-selv spabehandlinger med forskellige temaer.

Det praktiske

Du skal bare møde op i badetøj 5 minutter før din aftale. Du skal ikke bruge morgenkåber eller håndklæde undervejs, så de kan låses inde i skabene på gangen eller i omklædningen.

Tip: Det er bedst at efterlade briller og smykker i skabet, da de ellers bliver våde og beskidte

Junglerummet

Efter spaterapeuten har budt velkommen og forklaret konceptet bliver døren åbnet og du skal igennem et rum der ligner en jungle- gulvet er et lavt bassin med varmt, væggene er dækket af planter og det regner med behageligt vand fra loftet.

Fodbad og dampbad

Du starter med et fodbad med salt og en lille træhammer til at sætte blodcirkulationen i gang. Så er det tid til en ansigtsmaske og en tur i dampbadet.

Is og sauna

Du veksler mellem at skrubbe dig med is og få varmen i den 80 grader varme sauna. Det sætter godt gang i blodcirkulationen og du vælge selv hvor meget varme/is du er til.

Tip: drik masser af vand. Der er vandfontæner flere steder undervejs, de er udsmykket som løver.

Hammam

I hammam rummet er man sammen to og to – den ene ligger på den lune stenbriks og den anden laver sæbeskum og skrubber med en handske. Halvvejs bytter i plads, så i begge er blevet eksfolieret.

Tip: vil du lave hammam derhjemme så prøv Ritual of Hammam

Rasul

I rasul rummet smøre i kroppen ind i ler som renser huden. Når i har siddet lidt og slappet af skal leret skylles af.

Tip: undgå at komme ler i ansigtet hvis du har sart hud

Regnbruser og olie

Der er to forskellige regnbruser at vælge i mellem. Den ene giver blid regn og den anden minder mere om et vandfald. Til sidst slutter i af med at smøre jer ind i lækker olie og blive blæst tørre med varm luft.

Oplevelsen

Det The Creek Experience er en afslappende og sjov oplevelse, som efterlader hele kroppen ren, blød og med fornyet energi.

Rummene er flot indrettet og konceptet er gennemtænkt. Da det foregår i mindre grupper kan oplevelsen godt blive påvirket af om de andre i gruppen snakker meget undervejs.

Tip: Book gerne den første eller den sidste tid, så er der færrest mennesker.

Pris for the Creek Experience

Vi betalte 1.390 sek/1.000 kr. for 2 personer og jeg synes vi gik god valuta for pengene.

Du kan læse mit indlæg om hotellet her og snart kommer der også et indlæg om hvad jeg har lært af mine mere og mindre vellykkede spaferier.

Tagged

4 thoughts on “The Creek Experience på Ystad Saltsjöbad – Hvad du kan forvente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.