50 Countries rejseblog

Rejseplanlægning spaguide rejsetips

🇩🇰 Flashback Fredag nr. 5 – Singapore

Rejseguides, Singapore

I denne uge går flashbacket til Singapore som er en spændende storby med mange muligheder for at spise, shoppe og opleve en masse. Jeg besøgte Singapore i 2014 på vejen hjem fra et semester i Australien og brugte tre dage på at udforske byen inden turen gik videre til Malaysia og derefter Dubai og Danmark. Jeg rejste sammen med en veninde og blev vist rundt af en tidligere kollega fra mine dage i shippingindustrien. Byen er en spøjs blanding af østlig og vestlig kultur, streng orden, moderne arkitektur og pulserende storbyliv. 

Dreamworld er helt bestemt et besøg værd, især hvis du rejser med børn. Der er masser af lave og hvis du ikke vil ind i parken, kan du gå rundt i området og besøge den lille strand. 

Et regelret land

Singapore er et land hvor orden hersker, og der er regler for alt. Du må ikke spise eller drikke i metroen, du må ikke trygge tyggegummie og overalt er der pænt og rent. Så nyd at byen er meget sikker, men læs op på reglerne hjemmefra, så du ikke kommer i problemer. 

Skyline

Byen har en flot skyline med masser af høje bygninger, men hvis du udforsker de forskellige området i byen vil du opdage at der også er mange andre byggestile. 

 

Night zoo

Singapore Zoo har åbent om aftenen og det er helt bestemt et besøg værd. Der er noget helt specielt ved at gå rundt i parken mens det er mørkt og se på alle dyrene. Du kommer nemt til parken fra byen med bus og det kan anbefales at komme kort før solen går ned, så du kan nå at se parken inden det bliver mørk. 

Vejret

Vi besøgte Singapore i november måned og selvom det er en helårs destination med omkring 30 grader hver dage, havde vi regn alle tre dage. Byen var nu stadig fascinerede og jeg vil gerne tilbage en dag.  

 Tip
Byen er perfekt til en enkelt overnatning hvis du er på vej til Australien eller Nee Zealand. Med en enkelt overnatning eller to kan du få set det meste af byen og dele den lange flyvetur op i to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.