50 Countries rejseblog

Rejseplanlægning spaguide rejsetips

🇩🇰 Julegaver til de rejselystne

Danske indlæg

Mangler du stadig de sidste julegaver? Så er her et par gode gaver til dem som elsker at rejse. 

Juletræet på min arbejdsplads

Kvalitets bagage

Hver gang jeg rejser med min veninde Nina, så går hendes bagage i stykker. Det er ved at være en tradition for os at hendes bagage går i stykker. I New York røg det ene hjul af hendes kuffer, i Myanmar flækkede hendes rygsæk da vi landede og i Riga måtte vi fikse en løs skure i hendes trolley med et sæt nøgler. Derfor ønsker jeg mig kvalitets bagage som kan holde i mange år. Jeg går altid efter farverig baggage da det er lettere at spotte i lufthavnen end alle de identiske sorte kufferter.

Den perfekt pude

Jeg har prøvet en hel del puder efterhånden, men jeg er stadig på jagt efter den perfekte transport pude – puden som du kan sove med flyet uden at vågne med hold i nakken, eller vågne med at sæt hver gang puden falder ned. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte men denne kunne godt virke.

julegaver til rejseglade
gaveideer til rejser
Magasin fylder 150 år i år

Lonely Planet bøger

Man kan aldrig have for mange bøger og i år ønsker jeg mig Lonely Planet guidebook til Bali, Canada og Mexico. Jeg gemmer altid mine guidebøger efter jeg er kommet hjem, så jeg kan se tilbage på de gode minder og som reminder om de steder jeg gerne vil tilbage til. 

En spa weekend

En spa weekend er den perfekt måde at slappe af på og der er masser af gode steder tæt på Danmark. Den her i Tyskland ser god ud og det er kun et par timer fra København. Jeg er lige kommet hjem fra Ystad i Sverige og det var virkelig skønt!

Hvilke rejse ønsker har du i år?

Denne post indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.