50 Countries rejseblog

Rejseplanlægning spaguide rejsetips

De bedste steder at drømme om ferie

Danske indlæg, Rejseplanlægning

Nu hvor efteråret er blevet rigtig mørkt og blæsende, er det fristende at drømme om ferie.

Jeg har samlet nogle af mine yndlingssteder at kikke på ferier:

Profilrejser

Hos profilrejser drømmer jeg om krydstogter. De har en smart søgefunktion som gør det nemt at overskue det kæmpe udbud af krydstogter.

Jeg har været på krydstogt rundt i Østersøen, i det østlige middelhav, fra Miami til Bahamas og fra Dubai til Oman. Det har altid været gode ferier med masser af oplevelser og lækker mad.

Jeg kunne godt bruge en uge i Caribien, med at sejle rundt til trope øer og drikke drinks på soldækket. Men en tur fra Canada til Alaska for at se på isbjerge og bjørne ville også være i høj kurs.

Yaneeda

Yaneeda har de bedste oversigter med information om forskellige destinationer. Det er ofte her jeg starter, når jeg overvejer en ny rejsedestination fordi det giver et nemt overblik. De har spændende retreats i Bali og på Zanzibar, trekking til basecamp i Nepal eller chimpanse safari i Uganda. Så hvis du er til eventyr, så er det et godt sted at begynde.

Tip: de har en kategori med ekstreme eventyr

Discovery Travel

Hos Discovery Travel kan du drømme de store drømme om luksus, kridhvide sandstrande, eksotisk safari eller kulturel rundrejse. Der er masser af billeder til at inspirere de næste mange drømmerejser.

Jeg har gennem Discovery Travel nydt barfodsluksus på Maldiverne, rejst rundt i Japan, været på kør-selv ferie i Syd Afrika, oplevet safari i Kenya og på bryllupsrejse på Seychellerne.

Tip: du kan læse om vores bryllupsrejse hos Discovery her.

Hvor drømmer du om rejser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.