50 Countries rejseblog

Rejseplanlægning spaguide rejsetips

Anbefalinger

Anbefalinger

I denne kategori har jeg samlet de produkter, hoteller og samarbejdspartnere som jeg anbefaler. Siden indeholder både anbefalinger med affiliate links og almindelige links. Hvis indlægget er reklame eller lavet med en samarbejdspartner så vil det altid fremgå tydeligt. Jeg anbefaler selvfølgelig kun de bedste ting, som jeg selv kan stå inde for.

Affiliate links: Kan du lide, det jeg laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Bloggen får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Oplevelser

Den bedste kur imod rejsefeber er at opleve noget spændende hjemme i Danmark! Hos Du glemmer det aldrig kan du finde masse af gode oplevelser. Jeg kan anbefale high roping på Amager, hvis du er til action i flere meters højde. Er du mere til afslappende luksus, så vil jeg anbefale spa i Ystad.

Tip: Her kan du læse mere om hvorfor Ystad er kongen af spasteder i Sverige.

Er du mere til de hyggelige oplevelser hos Go Dream? Så kan du booke her.

Hoteller og Spa i Danmark

Der er ingen tvivl om at jeg er stor fan af Tivoli Haven og også Tivoli Hotel, derfor fortjener hotellet en plads under anbefalinger. Du kan booke her.

Selvom Ystad er min farvoritspa, så er der heldigvis lækre spa oplevelser i Danmark. Skodsborg Kurhotel har en rigtig dejlig spa. Du kan læse mere om hotellet og spaen her.

Skønhed

Jeg er ikke fan af at slæbe en masse skønhedsprodukter med på ferie, så jeg plejer at forberede mig hjemmefra. Forberedelsen involvere voks, farvning af vipper og bryn samt god ansigtpleje.

Vil du have en ferie uden at tænke på skønhedsrutiner, så kan jeg anbefale at købe brynfarve fra Hanne Bang her, japansk gua sha her og ansigtpleje her. Med en god forberedelse, så skal der kun pakkes minimalt med dullegrej til ferien.

Andet

Jeg har altid kun ét par smykker med når jeg rejser, så blive de nemlig ikke væk. Hos Carré kan du finde smykker der er elegante nok til både kunne bruges dag og aften. Du kan shoppe dem her.

Skal du bruge en ny kuffert eller udstyr til rejsen, så kik hos Rejsegear.

Er du på jagt efter gode rejsebøger? Så led hos Arnold Busk, Bogreolen eller Saxo.

Tip: eller læs den digitale guide til at finde rejseinspiration online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.