50 Countries rejseblog

Rejseguide rejseplanlægning spaguide rejsetips

🇩🇰 Spaguide – Skodsborg Kurhotel

Danske indlæg, Hotels, Spa

I fredags havde jeg en overnatning på Skodsborg Kurhotel med min mand og vi brugte en del tid i spaen – for den er virkelig lækker.

Kvalitet

Det er ikke uden grund at den har vundet flere priser i 2018, for spaen er velindrettet med masser af oplevelser og en fin kombination af design, lys, lyd og sanseoplevelser.

Aktiviter

Der er selvfølgelig de klassiske ting som pool, spabad, sauna og dampbad men derudover er der fodbadstation, isscrub, infrarøde stole, koldtvands rum, et sanserum inspireret af forskellige vejrfænomener og en saltgrotte til åndedrætsøvelser.

Så der er nok at prøve og hvis du gerne vil guides lidt, så laver spamesteren fx saunagus/scrub i dampbad/åndedrætsøvelser i saltgrotten ca en gang i timen, hvor du kan være med gratis.

Vores kåber og slippers lå på værelset og besøger du kun spaen m, så udleveres de i spareceptionen. Det er rart at kåberne findes i flere størrelser. Slippers var også i forskellige størrelser og pga deres velcrolukning kunne de endda passe mine små fødder – et klart plus i min bog.

Spaen ligger tæt på vandet og det er oplagt at tage en dukkert. Du skal igennem lågen i udendørsområdet (låses op med armbåndet), over vejen og ud på badebroen. Jeg kan godt afsløre at vandet var koldt i fredags (6 grader), men vejret var helt perfekt til en tur i vandet.

Pris

Adgang til spaen ligger i den dyre ende med 800 kr. pr. person og hvis du skal af sted med din mand/veninde kan du lige så godt bestille en overnatning med morgenmad og spaadgang (prisen starter fra 1400 kr)

Alt i alt er spaen rigtig lækker og det er nemt at bruge flere timer der. Bliver du tørstig undervejs er der flere slags vand, the og æbler.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.